Primer
Tria la varietat de pasta que més t'agradi

Sorrentino
De parmigiano i pernil ibèric

Mezzaluna
De formatge de cabra i bacó

Agnolotti
De foie

Ravioli
De carn

Triangoli
De gorgonzola i pera

Tortellone caprese
De mozzarella, tomàquet i alfàbrega

Cuore D'Alba
De tòfona blanca i embotit guanciale

Cuore di zucca
De carbassa i ricotta

Panzerotti blanco
Segon
Acompanya-la amb una de les nostres salses artesanals
Ragù antico
Llonganissa casolana, formatge burrata, xampinyons, tomàquet, perles de pesto i oli d’alfàbrega
4 Formaggi
Peperoncino e gamberi
All, oli, gambes i bitxo
Alla Norma
Formatge ricotta, tomàquet, albergínia i confettura di pomodoro
Tartufo al parmigiano
Tòfona negra, parmigiano reggiano DOP i ou fregit
Noci e gorgonzola
Nous i gorgonzola DOP
Tartufo e funghi
Crema, bolets i tòfona
Carbonara
Salame e mascarpone
Crema de formatge mascarpone amb ibèrics, pinyons i espinacs
Pesto
Alfàbrega, pinyons i parmigiano reggiano DOP
Rustica
Bacó, olives negres, tomàquet, alfàbrega, ceba i grana padano DOP
Calabrese
Tomàquet confitat, grana padano DOP, ceba balsàmica, all i alfàbrega
Casalinga
Llonganissa casolana, tomàquet, formatges, alfàbrega, xampinyons i pinyons
Bolognese
Pesto rosso panna
Crema, tomàquet sec, pinyons, formatge i nous
Tartufo bianco
Crema de tòfona blanca, perles de tòfona blanca i cruixent de coppa