Pasta Ripiena

Primer

Tria la varietat de pasta que més t'agradi

Nombre Plato

Sorrentino

De parmigiano i pernil ibèric

Nombre Plato

Mezzaluna

De formatge de cabra i bacó

Nombre Plato

Agnolotti

De foie

Nombre Plato

Ravioli

De carn

Nombre Plato

Triangoli

De gorgonzola i pera

Nombre Plato

Tortellone caprese

De mozzarella, tomàquet i alfàbrega

Nombre Plato

Cuore D'Alba

De tòfona blanca i embotit guanciale

Nombre Plato

Cuore di zucca

De carbassa i ricotta

 

Segon

Acompanya-la amb una de les nostres salses artesanals

Ragù antico

Llonganissa casolana, formatge stracciatella, xampinyons, tomàquet, perles de pesto i oli d’alfàbrega

4 Formaggi

Peperoncino e gamberi

All, oli, gambes i bitxo

Alla Norma

Formatge ricotta, tomàquet, albergínia i confettura di pomodoro

Tartufo al parmigiano

Tòfona negra, parmigiano reggiano DOP i ou fregit

Noci e gorgonzola

Nous i gorgonzola DOP

Tartufo e funghi

Crema, bolets i tòfona

Carbonara

Salame e mascarpone

Crema de formatge mascarpone amb ibèrics, pinyons i espinacs

Pesto

Alfàbrega, pinyons i parmigiano reggiano DOP

Rustica

Bacó, olives negres, tomàquet, alfàbrega, ceba i grana padano DOP

Calabrese

Tomàquet confitat, grana padano DOP, ceba balsàmica, all i alfàbrega

Casalinga

Llonganissa casolana, tomàquet, formatges, alfàbrega, xampinyons i pinyons

Bolognese

Pesto rosso panna

Crema, tomàquet sec, pinyons, formatge i nous

Tartufo bianco

Bacó, olives negres, tomàquet, alfàbrega, ceba i grana padano DOP