Pasta Ripiena

Primer

Tria la varietat de pasta que més t'agradi

Nombre Plato

Sorrentino

De parmigiano i pernil ibèric

Nombre Plato

Mezzaluna

De formatge de cabra i bacó

Nombre Plato

Farfalle

De 3 formatges i mortadel·la de Bologna

Nombre Plato

Agnolotti

De foie

Nombre Plato

Ravioli

De carn

Nombre Plato

Triangoli

De gorgonzola i pera

Nombre Plato

Rotondo

De salmó

Nombre Plato

Tortellone caprese

De mozzarella, tomàquet i alfàbrega

Nombre Plato

Ravioli nero di seppia

De ricotta i verdura

Nombre Plato

Cuore di zucca

De carbassa i ricotta

 

Segon

Acompanya-la amb una de les nostres salses artesanals

Trapanese

Pesto rosso, tomàquet cherry, embotit guanciale, alfàbrega, pinyons i oliva taggiasca

Mandorlata

Crema de xampinyons i ametlles

Alla Norma

Formatge ricotta, tomàquet, albergínia i confettura di pomodoro

Tartufo al parmigiano

Tòfona negra, parmigiano reggiano i ou fregit

Calabrese

Tomàquet confitat, grana padano, pinyons torrats, ceba balsàmica, all i alfàbrega

Tartufo e funghi

Crema, bolets i tòfona

Amatriciana

Tomàquet, embotit guanciale i ceba

Carbonara

Salame e mascarpone

Crema de formatge mascarpone amb ibèrics, pinyons i espinacs

Pesto

Alfàbrega, pinyons i parmigiano

Rustica

Bacó, olives negres, tomàquet, alfàbrega, ceba i grana padano

Trio di sughi

Degustació de tres salses: 4 Formaggi, Rustica i Pesto

4 Formaggi

Noci e gorgonzola

Nous i formatge gorgonzola

Peperoncino e gamberi

All, oli, gambes i bitxo

Casalinga

Llonganissa casolana, tomàquet, formatges, alfàbrega, xampinyons i pinyons

Bolognese

Pesto rosso panna

Crema, tomàquet sec, pinyons, formatge i nous