Pasta Tradizionale

Primer

Tria la varietat de pasta que més t'agradi

Nombre Plato

Tagliatelle

 

Nombre Plato

Pappardelle al pepe nero

 

Nombre Plato

Spaguetti

 

Nombre Plato

Spaguetti integrale

 

Nombre Plato

Taglierine

 

Nombre Plato

Fusilli rossi

 

Nombre Plato

Rigatone

 

Nombre Plato

Garganelli all'uovo

 

Nombre Plato

Foglia di olivo

 

Nombre Plato

Trofie

 

Nombre Plato

Gnocchi di patata

 

Nombre Plato

Maccheroni tradizionali

 

Segon

Acompanya-la amb una de les nostres salses artesanals

Vongole veraci

Cloïsses, tomàquet cherry i vi spumante Prosecco

Trapanese

Pesto rosso, tomàquet cherry, embotit guanciale, alfàbrega, pinyons i oliva taggiasca

Mandorlata

Crema de xampinyons i ametlles

Alla Norma

Formatge ricotta, tomàquet, albergínia i confettura di pomodoro

Tartufo al parmigiano

Tòfona negra, formatge parmigiano i ou fregit

Calabrese

Tomàquet confitat, grana padano, pinyons torrats, ceba balsàmica, all i alfàbrega

Tartufo e funghi

Crema, bolets i tòfona

Amatriciana

Tomàquet, embotit guanciale i ceba

Carbonara

Salame e mascarpone

Crema de formatge mascarpone amb ibèrics, pinyons i espinacs

Pesto

Alfàbrega, pinyons i parmigiano

Rustica

Bacó, olives negres, tomàquet, alfàbrega, ceba i grana padano

Trio di sughi

Degustació de tres salses: 4 Formaggi, Rustica i Pesto

4 Formaggi

Noci e gorgonzola

Nous i formatge gorgonzola

Peperoncino e gamberi

All, oli, gambes i bitxo

Casalinga

Llonganissa casolana, tomàquet, formatges, alfàbrega, xampinyons i pinyons

Bolognese

Pesto rosso panna

Crema, tomàquet sec, pinyons, formatge i nous