Primer
Tria la varietat de pasta que més t'agradi

Tagliatelle

Pappardelle al pepe nero

Spaguetti

Rigatone
Maccheroni tradizionali
Trofie

Gnocchi di patata
Segon
Acompanya-la amb una de les nostres salses artesanals
Tartufo bianco
Crema de tòfona blanca, perles de tòfona blanca i cruixent de coppa
Ragù antico
Llonganissa casolana, formatge burrata, xampinyons, tomàquet, perles de pesto i oli d’alfàbrega
4 Formaggi
Peperoncino e gamberi
All, oli, gambes i bitxo
Alla Norma
Formatge ricotta, tomàquet, albergínia i confettura di pomodoro
Tartufo al parmigiano
Tòfona negra, parmigiano reggiano DOP i ou fregit
Bolognese
Pesto rosso panna
Crema, tomàquet sec, pinyons, formatge i nous
Calabrese
Tomàquet confitat, grana padano DOP, ceba balsàmica, all i alfàbrega
Tartufo e funghi
Crema, bolets i tòfona
Carbonara
Salame e mascarpone
Crema de formatge mascarpone amb ibèrics, pinyons i espinacs
Pesto
Alfàbrega, pinyons i parmigiano reggiano DOP
Rustica
Bacó, olives negres, tomàquet, alfàbrega, ceba i grana padano DOP
Noci e gorgonzola
Nous i gorgonzola DOP
Casalinga
Llonganissa casolana, tomàquet, formatges, alfàbrega, xampinyons i pinyons