Què és La Tagliatella?

La nostra marca

La Tagliatella neix de l’experiència de més de dues dècades d’especialització en la cuina tradicional de les regions del Piemont, La Ligúria i La Reggio Emília. Per a nosaltres, l’autenticitat i la qualitat són els pilars de la nostra manera d’entendre la gastronomia. Per això recorrem cada racó de la geografia italiana a la recerca dels millors ingredients, textures i sabors: des del formatge Parmigiano Reggiano, amb DOP, curat en coves durant 24 mesos, passant per la massa de la nostra pizza, elaborada amb dos tipus diferents de gra, per aconseguir el seu particular sabor i consistència, o els saborosos tomàquets “semi secco” de Pugli. Elaborem la nostra carta amb matèries primeres de primera qualitat, perquè puguis gaudir amb els teus amics i família de deliciosos i generosos plats, perfectes per  compartir, en un entorn inigualable.

Pizzes fetes al tradicional forno italià; carpaccios acompanyats de genuïna mozzarella di bufala, amanides amb forma de torre de Pisa, elaborades amb autèntiques verdures a la planxa; risottos amb magret d’ànec i tòfona, amb ibèrics…; més de 400 combinacions de pastes i salses, panna cotta, tiramisú casolà, gelats artesanals… conformen una àmplia oferta materialitzada en bones racions, perfectes perquè les gaudeixis en companyia de qui vulguis. A més, preparem totes les nostres receptes amb autèntic oli d’oliva verge extra.

Els nostres valors

 

Lleialtat

Estem compromesos amb els nostres clients

En La Tagliatella els nostres clients són el més important i per això ens esforcem per tenir cura en tots els detalls que fan que la seva experiència en els nostres restaurants sigui realment única. Per a nosaltres, aquesta atenció permanent en els detalls és el que marca la diferència entre allò bo i allò excel·lent

 

Autenticitat

Som genuïns, perquè som fidels als nostres orígens i ingredients

Oferim ingredients autèntics, que portem directament des del seu lloc d’origen, perquè pensem que aquesta és l’única manera de garantir la millor qualitat. Als nostres restaurants pots veure com elaborem les pizzes i sentir la seva aroma quan surten del forn. 

 

Generositat

Creiem que donar és un plaer

Gaudim si ens avancem als desitjos dels nostres clients, perquè creiem que donar és un plaer. La generositat italiana és un dels pilars en els quals basem la nostra feina i, alhora, fa que ens esforcem per donar sempre el millor: el millor menjar, el millor servei i el millor entorn.

 

Hospitalitat

Els nostres clients són convidats a casa nostra

Atenem als nostres clients tenint en compte les seves necessitats. Els rebem amb els braços oberts, els fem una càlida acollida i els oferim un servei atent al detall, perquè se sentin còmodes.