Ja pots assaborir el millor de la cuina italiana a Cartagena. Hem obert dos restaurants La Tagliatella a la teva ciutat perquè triïs el que més et convingui en cada moment i, com és habitual, t'oferirem un servei atent i cordial perquè et puguis centrar en allò que és important: gaudir d'un bon àpat envoltat de bona companyia. Per dinar o per sopar, entre setmana o els caps de setmana, vine a gaudir de receptes tradicionals de les regions del nord d'Itàlia amb el nostre toc genuí: pastes fetes al moment amb infinitat de salses per combinar, pizzes de massa deliciosa fetes amb els millors ingredients, amanides fresques i realment originals amb unes vinagretes delicioses, risottos molt cremosos, antipasti increïbles i postres exquisides. Així que ja ho saps, per dinar o per sopar, en els nostres restaurants italians de Cartagena et sentiràs com a casa teva i podràs gaudir del millor menjar en companyia de qui tu vulguis.

Te esperamos en La Tagliatella a la hora de comer, para cenar entre semana o los fines de semana. Acércate a nuestros restaurantes italianos en Cartagena y disfruta de recetas tradicionales de las regiones del norte de Italia con nuestro toque genuino.

 

Podrás elegir entre pastas recién elaboradas con infinidad de salsas para combinar, pizzas de masa deliciosa horneadas con los mejores ingredientes, ensaladas frescas y originales con unas vinagretas deliciosas, risottos muy cremosos, antipasti increíbles y postres exquisitos.  Así es que ya sabes, para la comida o para la cena, en nuestros restaurantes La Tagliatella te sentirás como en tu propia casa disfrutando en compañía de quien tú elijas con la mejor comida.

 

¡Disfruta de la mejor comida italiana en nuestros restaurantes en Cartagena!

Dove Mangiare é un Piacere