Visita qualsevol dels nostres restaurants i gaudeix del nostres concepte de cuina italiana també a Pamplona. Àmplies racions perfectes per compartir i elaborades amb els millors ingredients. A La Tagliatella ens esforcem per oferir sempre el millor. Per això, vam visitar diferents zones de la Itàlia més genuïna per recollir de primera mà els productes des del seu origen i portar-los directament al teu plat perquè tu també en puguis gaudir.

Als nostres restaurants italians de Pamplona, hem posat especial atenció a aconseguir un ambient únic i tranquil, que et transporti al més típic d'Itàlia, perquè en assaborir qualsevol dels nostres plats et sentis com si fossis allà. I quina cosa millor que degustar la millor cuina italiana en la millor companyia. Vine amb la teva parella, amics o família i gaudiu plegats del nostre ambient únic creat per a tots els que vulgueu passar una bona estona amb la vostra gent al voltant d'una bona taula. Visita'ns!

Visita cualquiera de nuestros restaurantes y disfruta de nuestro concepto de cocina italiana también en Pamplona. Amplias raciones perfectas para compartir elaboradas con los mejores ingredientes. En La Tagliatella nos esforzamos por ofrecer siempre lo mejor.

Por eso, visitamos diferentes zonas de la Italia más genuina para recoger de primera mano los productos desde su origen y llevarlos directos a tu plato para que tú también puedas disfrutarlos. Así puedes disfrutar en cualquiera de nuestros restaurantes en Pamplona de generosos y auténticos platos perfectos para compartir.

En nuestros restaurantes italianos en Pamplona y alrededores, hemos puesto especial esmero para conseguir un ambiente único y tranquilo, que te transporte a lo más típico de Italia, para que, al saborear cualquiera de nuestros platos, sientas que estás allí.

Si todavía no sabes dónde comer en Pamplona, te esperamos en restaurante italiano La Tagliatella. Disfruta de cocina tradicional italiana y de las mejores pizzas, pastas y risotto como si estuvieras en las regiones italianas del Piemonte, Liguria y Emilia Romagna.

 

¡Disfruta de la mejor comida italiana en nuestros restaurantes en Pamplona!

Dove Mangiare é un Piacere